I invitasjonen finner du mer detaljert informasjon om rittet enn det du ser på denne hjemmesiden. Klikk på bildet for å åpne invitasjonen.

Spikkestadkross er ble første gang i 2015 arrangert som Norgescupritt i sykkelkross. Løypa er 2,5 kilometer lang og befinner seg ved Spikkestad skistadion.

Det blir fra august til November arrangert ukentlige treninger og disse har vært svært populære og introdusert mange nye ryttere til denne grenen innen sykkelsporten.

I år arrangerer BOC Norgescupritt  med ryttere fra 10 til 60 år. Løypa er svært publikumsvennlig og vi ønsker alle velkommen til sykkelfest i Spikkestad!

  • Egen knøttekross med gratis deltakelse

  • Ta toget til Spikkestad eller parker bilen på Spikkestad barneskole

Tusen takk til alle medlemmene i BOC som bidrar med frivillig innsats slik at vi kan arrangere NC ritt, uten hjelpen så hadde det ikke gått!

Spikkestadkross i media

Skulder ved skulder kommer de. I høy fart rett ut i hindringen - en 40 centimeter dyp grop, fylt med fin sand.

Sandspruten står fra bakhjulet, de med flyt og baken godt ned på setet passerer de 40 meterne i god stil, men de fleste sliter. Forhjulet skjener. Først til venstre, så til høyre, og til venstre igjen om ikke all fart og fremdrift allerede er borte.

Noen stuper over styret, spiser sand, hopper på sykkelen igjen - og tråkker glisende videre mot neste hindring.

Offisiell film fra Spikkestadkross 2017

Årets offisielle film fra Norgescuprittet i 2017 ble laget av Jakob Jølstad. Klikk på bildet for å se den flotte filmen!

Please reload

Løypekart.png