BOC 3 / TO 17

Lagets formål er å skape et treningsfellesskap på sykkel hvor man både kan utfordre seg selv, alle med tilstrekkelig kapasitet 1) er velkommen og hvor alle som deltar blir ivaretatt.

Vi ivrigeste tilbringer til tider ganske mye tid sammen og det sosiale i gruppen er en viktig.

Driveren i den sportslige satsningen er Den Store Styrkeprøven (DSS) Trondheim-Oslo.

Lagets navn BOC17 referer til tidsmålet for laget, men også det sportslige nivået 1). 17 timer er å betrakte som en «maksimumstid» hvor vi ved gode forhold skal sykle ned mot og ved rekordforhold under 16 timer. En annen måte å si det på er at vi skal være innen 3 timer bak vinneren. Rekorden på DSS er 12:52. Legger vi på 3 timer kan det under rekordforhold bli under 15:50.

Christer har i sine velmaktsdager en 2. plass i lagkonkurransen på DSS . Jørgen har 20 års erfaring med å ha ledet BOC lag på DSS.

Vi har et velprøvet opplegg der vi balanserer intervalltrening og rolig langkjøring.

Rent treningsmessig er målet å få maksimalt med sykkel kapasitet ut av den tiden den enkelte tilbringer på våre treninger og oppkjøringsritt.

Oppkjøringsritt i 2021:

Enebakk Rundt 1. mai Randsfjorden Rundt 29.mai

Vi arrangerer i tillegg selv en rittpreget langtur 23. mai som er 28 mil hvor vi tester ut DSS formen. Den er «obligatorisk» for dem som skal være med på DSS.

En normal treningsuke vår sommer og høst består i:

  • Intervalltrening tirsdag og torsdag kl 18 med oppmøte på Bekkestua

  • Treninger blir kommunisert på FB siden BOC Tur/ Landevei her

  • Langtur søndag kl 9 eller kl 10 med oppmøte på Kaffebrenneriet i Sandvika

Om du kun vil trene litt sammen med noen hyggelige folk er du like

velkommen som hvis du ønsker hele pakken med oppkjøringsritt og DSS. «Flest mulig, lengst mulig blir i alle sammenheng best mulig». Vi tar det som utgangspunkt for noen givende timer på trening og i konkurranse.

Lagledere Jørgen Åstrøm Tlf 905 35 061 Mail jorgen.astrom@lovenskiold.no Chriser Rinnan Afloen Tlf 911 29 057 Mail christer.aafloen@baerum.kommune.no