BOC 2 / T-O 17

BOC2 er en landeveisgruppe innenfor det vi kaller Tursykling.

Innenfor tursykling konkurrerer vi som lag. Det sagt, så sykler mange av de som sykler med oss også både fellesstartritt, terreng og CX. Som gruppe i BOC er imidlertid hovedfokuset vårt lagsykling. 

 

Vi er et åpent og inkluderende treningsfellesskap. Vi har en meget stabil kjerne, samtidig som vi har sunn fornyelse med nye ryttere. 

 

Nivået kan du lese litt ut av navnet. Vi er på nivå 2 i norsk tursykling. Det er et litt vidt begrep, men på Trondheim Oslo, som er hovedmålet i vårsesongen, så kan du regne med å være blant de ti prosent raskeste. Det er veldig mange på ekspresslagene som har vært innom oss på veien. Det er mange som har innsteget sitt til tursykling hos BOC2. De som vil ta neste steg, heier vi videre. Det er imidlertid veldig mange som er fornøyd med å ligge på dette nivået i mange år. 

 

Det er nok få lag som har lengre tradisjoner, og større erfaringer på det vi driver med. Du vil bli tatt godt i mot, og vi etterstreber å gjøre det samme som vi sier. Det vil for eksempel si at når vi inviterer til rolig langtur - ja så blir den det. 

 

Vi hører gjerne fra deg hvis du er nysgjerrig på om dette er noe for deg. Kaptein nå er Ole-Jørgen Kvarsvik. Han kan nås på ojkvar()msn.com. Eller du kan følge oss på Facebook ( BOC Tur/ Landevei hvor vi annonserer våre treninger. Møt opp og bli med!

 

I sommerhalvåret trener vi fast på tirsdag og torsdag fra sentrum på Bekkestua klokken 1800. På lørdager trener vi fra kaffebrenneriet i Sandvika klokken 0900. I vinterhalvåret er det mange som benytter klubbens spinningtilbud. Som forøvrig er norges beste. Det er få som får med seg alt, men som ny er det en god idè å få med seg så mange fellestreninger som mulig for å bli vant til laget og til det å ligge i felt. Dessuten er det gøy!

 

Vel møtt!