BOC 3 / LO35

BOC3 – LO35 er på mange måter klubbens innstegsgruppe. Har du litt erfaring med landeveissykling og ønsker å sykle sammen med noen, uten at du har de største ambisjonene er dette gruppen for deg. Dette er gruppen for deg som er glad i å sykle men som også har andre aktiviteter som «stjeler» av din fritid.  Her kan du bli med hvis du er fersk i «rullesykling» og ønsker å bli med i en sykkelklubb for å få noen å sykle sammen med. Blir du med her vil du få kyndig opplæring i det å sykle i et felt av en av gruppens veteraner.

Det noe kryptiske navnet «LO35» gjenspeiler gruppens målsetning om å sykle Lillehammer-Oslo med en snittfart på 35 km/t.

Hovedmålsetningen for BOC 3 – LO35 er å tilby trygg og god lagsykling for både nybegynnere og erfarne syklister. I starten av sesongen er det fokus på rulletrening for å sikre at samtlige ryttere lærer å opptre sikkert og slik at laget får en god rytme i sin kjedekjøring. Sikkerhet er gruppens absolutte førsteprioritet og når rullen går med god teknikk vil farten nærmest komme av seg selv.

Gruppens treningstider er (som for de andre gruppene i BOC) tirsdager og torsdager kl 18-20 med oppmøte Bekkestua. I tillegg inviteres det til fellesturer søndager kl. 10.  Søndagsturene er langturer på ca 10 mil i april/mai, som gjerne økes til 12-15 mil senere i sesongen. Disse turene foregår i rolig «snakketempo»

BOC 3 – LO35 deltar normalt i følgende ritt:

  • Enebakk Rundt

  • Tyrifjorden Rundt

  • Lillehammer-Oslo

Vi vil på grunn av usikkerheten som p.t råder rundt gjennomføring av sykkelritt neppe delta på noen ritt denne sesongen.

Kontaktpersoner: