Start og mål
Gullhaug, Eineåsen skianlegg, Gruvemyra 68, 1354 Bærums Verk

Påmelding

Gjøres her www.kalascup.no eller ved start ( Kom i god tid)


Parkering
Parkering ved Gullhaug skole, Grindaberget 7, 1354 Bærums Verk (ca. 300m å gå fra start). Det vil ikke være noen parkering ved start, med unntak av de som har med telt og de som er arrangørpersonell. Vi vil benytte fotballbanen ved skolen, skoleområdet og den ene siden langs Gamleveien når det er fylt opp på skolen.


Offentlig kommunikasjon
Buss fra Sandvika, buss nr. 210 til Triangelen på Bærums Verk. Derfra gå eller sykle 1km opp til start eller buss nr. 150 til Gullhaug.

Evnt. t-bane til Kolsås og sykle 4km opp til start.

Sekretariat
Fra kl 1730. Hvis det blir knallvær har vi det ute, alternativt blir det i arenabygget.

Fasiliteter
Kiosk med tilhørende herligheter vil vi ha ute hvis været er fint. Kiosken vil ta i mot cash, Vipps og kort. Det er tilgang til toalett  ved start, men det vil i tillegg være tilgang til toaletter, garderober, dusj på Gullhaug skole. Det vil bli gitt søppelsekk/pose til de som skal dusje slik at man kler av seg mest mulig ute og ikke trekker inn for mye skitt.
Sykkelvask bak arenabygget.

Oppfordring  fra arrangør

Grunnet klager til Bærum kommune på rittet tidligere har vi denne gangen fått tillatelse til arrangementet på følgende betingelse:

Kommunens friområder skal til enhver tid være åpne for allmennheten. Arrangør kan derfor ikke ekskludere eller bortvise noen som ikke deltar i konkurransen fra områdene. Siden skogen/løypenettet på Gullhaug brukes mye av de som bor i området oppfordrer BOC rytterene til å vise hensyn både før og under rittet.

Ikke kaste flasker, gel-poser og annet i naturen. Om nødvendig forsøk å kvitte deg med avfall ved runding. Skal du forbi andre konkurrenter så be den andre om å «holde til høyre». Meld fra om skadet rytter til nærmeste vakt, dersom du ser noen som har hatt et uhell. 

Starttider og antall runder ( Foreløpige pr 29/1)

Møt opp i nærheten av start i god tid da det kan oppstå små endringer i tidsplanen..

Vi har en ‘paddock’, dvs. et eget inngjerdet oppvarmingsområde.  Det vil løpende bli ropt opp hvilke klasser som har lov til å komme inn i paddocken og når de for lov til å gå fra paddock og stille opp ved start (ca. 3 minutter før start). Når rytterne er i paddocken må de fortsette oppvarmingen ved å sykle i ring og følge anvisningen til startvaktene, det er ikke lov å stå og vente på å slippe først inn i startslusen.

Husk at du selv må passe på korrekt antall runder og sykle riktig løype.
Si fra til sekretariatet eller ved målgang dersom du bryter.


 

Terreng.jpg
Kalas Cup - Ritt 3
Gullhaug/Bærums Verk
26.mai 2021